Aici gasesti monumente funerare pentru orice buget

 

 

 

Monumente funerare din granit

Granit – vesnicie si frumusete. Monumente funerare din granit au un aspect elegant, datorita duritatii sale nu se deterioreaza usor. Culoarea granitului variaza de la cenusiu deschis pana la negru, albastru, rosu.

 

 

 

 

 

Monumente funerare din chipsuri  de marmura

Nu fiecare isi permite a comanda monumente din marmura, deoarece pretul acestui poate fi prea mare. Din acest motiv, in timpul nostru a devenit populara o alternativa mai economa – monumente din chipsuri de marmură. Monumentele din chipsuri de marmură au o durata de viata lunga.

 

 

 

 

 

 

 

Portrete, inscriptii gravate pe granit

Artistii-gravori care lucrează in compania noastra, executa opere de arta de cea mai înaltă calitate, ce ne permite să realizăm lucrarări de orice complexitate. Gravura portretelor se efectueaza manual.

 

 

 

 

 

 

Livrare  

«Lival Activ» iti usureaza viata! Beneficiati de livrare gratuita la orice comanda în raza mun. Chișinău.

 

 

 

 

 

 

Instalare

Nu trebuie să vă faceti griji de instalarea monumentelor, mesterii nostri profesionisti cu experienta vasta de munca va ofera tot suportul la instalarea calitativa a monumentelor precum si alte lucrari de amenajere a mormintele celor dragi. La cerere se pot aplica profesional tigle de granit, montarea meselor și a scaunelor din granit, chipsuri de marmura sau metal.

 

 

 

Daca sunteti in cautarea mesterilor de inalta calificare capabili totodata de a intelege si de a trata cu respect starea emotionala – apelelati cu incredere la serviciile noastre.

 

Comanda apel
+
Sunati-ma!
X