Aici gasesti monumente funerare pentru orice buget

Compania «Lival Activ» produce monumente funerale in baza schitelor si desenelor oferite de clienti.
Gasiti un monument potrivit in portofoliul nostru sau oferiti-ne  schite personale iar noi ne luam angajamentul de a realiza lucrarile calitativ si în termenii stabiliti.
Costul monumentului se stabileste pe baza materialului selectat, sample of an informative speech dimensiunilor, complexitatii lucrarilor efectuate si se calculeaza in mod individual pentru fiecare monument realizat.
Compania nostra activeaza pe piata serviciilor funerare din anul 1992 si in acest timp a efectuat si instalat in cimitirele din  Moldova o mare varietate de constructii rituale realizate din marmura naturala si granit.  Avem o experienta vasta in proiectarea si producerea tuturor tipurilor de produse funerare.
Mesterii nostri profesionisti cu experienta vasta de munca, pe linga instalarea calitativa a monumentelor si a gardurilor nhs essay example pot amenaja în totalmente mormintele celor dragi.
La cerere se pot aplica profesional tigle de granit, montarea unei  mese și scaun din granit, chipsuri de marmura sau metal.
De ce «Lival Activ»?
– Produsele sunt realizate din piatra naturala de inalta calitate.
– Lucrari de arta se efectueaza manual de catre mesterii certificati.
– Comenzile urgente se efectueaza timp de 2-3 zile.
– Oferim garantie lucrarilor efectuate.
– Avem cele mai mici preturi.
– Lucram sapte zile pe saptamina.
– Va punem la dispozitie livrarea si instalarea monumentelor.

X